Vlieland is de

Inspiratie

voor jouw mooie foto’s

Gave

Workshop fotografie

op Vlieland!

 

Leer betere foto’s maken van de natuur, het strand, de zee op Vlieland.

Doe mee met workshop fotograferen op Vlieland!

Je hebt een mooie camera, maar het lukt je maar niet om nu ook goede foto’s te maken. Tijdens de workshop fotografie leer je tijdens het praktisch doen meer over de theorie en beheers je je camera beter. Je leert goed kijken en een mooie compositie maken. Na afloop zie je direct het resultaat: betere foto’s!

 

De workshops zijn voor beginners en / of gevorderden. De inhoud wordt afgestemd op het startniveau. Tijdens het rondwandelen op een van de vele mooie fotogenieke locaties leg ik de techniek van de camera uit, ga ik in op jouw specifieke vragen of wensen en komt de compositie aan bod. Bij workshops van een heel dagdeel is er ook tijd om een paar foto’s op groter scherm te bekijken en leer je de basis van het bewerken van foto’s.

Een cursus op maat is natuurlijk ook mogelijk!

Tussendoor krijg ik vaak allerlei vragen over het eiland, die ik graag zo goed mogelijk beantwoord. Zo ben ik jullie fotograaf en gids tegelijk.

Boek nu!

Workshop fotografie op Vlieland

Vlieland is in zo veel opzichten anders dan de rest van Nederland. Door de ligging midden in de zee ver van het vaste land vaar je weg van je dagelijkse beslommeringen een nieuw avontuur tegemoet. De rust en de ruimte bieden de ideale gelegenheid om lekker bezig te zijn met fotografie. Het unieke landschap is een geweldig, inspirerend onderwerp voor jouw foto’s.

 

Tijdens het ontspannen wandelen leer ik je meer over de mogelijkheden van jouw camera en het creatief toepassen van die mogelijkheden. Zo kom je tot betere foto’s waar je later als je weer thuis bent met veel plezier op terug kunt kijken.

 

Een mooie, waardevolle herinnering!

Ik geef workshops individueel tot groepen van 6 personen. Er zijn workshops waar je je op in kunt schrijven, maar je kunt ook contact opnemen voor een workshop op maat, speciaal voor jou of je eigen groep. Neem dan contact met mij op over de mogelijkheden. Ik zorg graag voor een goede workshop fotografie op het strand, in de duinen of het bos.

Boek nu!

  Aanvraag

  Workshop Fotografie

  op Vlieland

  Weet je al

  meer

  ?

  Als je al meer weet over bijvoorbeeld het verblijf, aantal mensen en eventuele wensen, dan kun je die hieronder invullen. Om je zo goed mogelijk te helpen is er onderaan ruimte waarin je je vraag verder kunt beschrijven.

  Gewenste periode workshop fotografie:

  tussen en

  Verblijf locatie:

  Hotel / appartement in het dorpJachthavenCamping StortemelkDuinkersoordHotel SeeduynAnkerplaatsCamping De Lange PaalPosthuysAnders

  Aantal personen:

  Heb je al een idee waar de workshop moet plaatsvinden?

  Is er een bijzondere reden voor de workshop of heb je nog andere vragen?


   

  Fotoshoot op Vlieland

  Een mooie fotoshoot op Vlieland door de fotograaf van Vlieland heeft vaak een natuurlijke uitstraling. Dat past bij de sfeer van het eiland. Ik zorg er voor dat dat optimaal tot uiting komt in de foto’s. Wil je een serie romantische foto’s, of stoere foto’s? Samen bespreken we de uitstraling die je wilt. Glossy foto’s of artistieke foto’s zijn natuurlijk ook mogelijk!

  Werkwijze

  Laat je je portretteren door de fotograaf van Vlieland dan krijg je het volgende:

   

  • Vooraf bespreken we wat je wilt, welke uitstraling, welke stijl.
  • We bespreken op welke locatie we gaan fotograferen.
  • In overleg bekijken we welke kleding, aankleding van de omgeving (decor) en andere zaken er nodig zijn.
  • We maken een afspraak voor dag en tijdstip. Bij een fotoshoot buiten maak ik vaak een extra afspraak voor het geval de weersomstandigheden niet goed zijn.
  • Tijdens de fotoshoot word je op je gemak gesteld. Ik realiseer me dat niet iedereen dagelijks voor de camera staat! Meestal kun je ter plekke al vast het resultaat zien en bekijken welke foto’s jouw voorkeur hebben.
  • Na de fotoshoot verwerk ik de foto’s en lever die aan zoals we hebben afgesproken. Dat kan digitaal zijn, op maat gemaakt voor internet gebruik of drukwerk, en / of afgedrukt op professionele wijze.