Op Vlieland zijn de

Mensen

in hun element

Ontspannen

Fotoshoot

op Vlieland!

 

Regel nog snel jullie romantische en/of stoere fotoshoot op Vlieland.

De mooiste herinnering aan Vlieland!

Je bent samen met familie of vrienden op Vlieland. Dit jaar voor het eerst, of sinds jaren voor het eerst of je komt er elk jaar. Nu is het moment voor een mooie herinnering aan Vlieland met jouw dierbaren: een mooie fotoshoot.
Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat jullie ontspannen op de foto staan. Als je dat wilt lopen we een klein stukje, zodat niet elke foto op dezelfde plek is gemaakt. Tussendoor krijg ik vaak allerlei vragen over het eiland, die ik graag zo goed mogelijk beantwoord. Zo ben ik jullie fotograaf en gids tegelijk.

Boek nu!

Op Vlieland is alles anders dan thuis. Door de ligging midden in de zee ver van het vaste land vaar je weg van je dagelijkse beslommeringen een nieuw avontuur tegemoet. Op Vlieland kom je tot rust. Liggend in de duinen, op het strand of voor je tent of vakantiehuis. Thuis kun je wegdromen bij de foto’s van jullie fotoshoot op Vlieland.

Fotoshoot op Vlieland

Wil je ook een mooie herinnering van jou en je familie of vrienden op Vlieland? Neem dan contact met mij op over de mogelijkheden. Ik zorg graag voor een mooie shoot op het strand, in de duinen of het bos.

  Aanvraag

  Fotoshoot

  op Vlieland

  Weet je al

  meer

  ?

  Als je al meer weet over bijvoorbeeld het verblijf, aantal mensen en eventuele wensen, dan kun je die hieronder invullen. Om je zo goed mogelijk te helpen is er onderaan ruimte waarin je je vraag verder kunt beschrijven.

  Gewenste periode fotoshoot:

  tussen en

  Verblijf locatie:

  Hotel / appartement in het dorpJachthavenCamping StortemelkDuinkersoordHotel SeeduynAnkerplaatsCamping De Lange PaalPosthuysAnders

  Aantal personen:

  Heb je al een idee waar de fotoshoot moet plaatsvinden?

  Is er een bijzondere reden voor de fotoshoot of heb je nog andere vragen?


   

  Fotoshoot op Vlieland

  Een mooie fotoshoot op Vlieland door de fotograaf van Vlieland heeft vaak een natuurlijke uitstraling. Dat past bij de sfeer van het eiland. Ik zorg er voor dat dat optimaal tot uiting komt in de foto’s. Wil je een serie romantische foto’s, of stoere foto’s? Samen bespreken we de uitstraling die je wilt. Glossy foto’s of artistieke foto’s zijn natuurlijk ook mogelijk!

  Werkwijze

  Laat je je portretteren door de fotograaf van Vlieland dan krijg je het volgende:

   

  • Vooraf bespreken we wat je wilt, welke uitstraling, welke stijl.
  • We bespreken op welke locatie we gaan fotograferen.
  • In overleg bekijken we welke kleding, aankleding van de omgeving (decor) en andere zaken er nodig zijn.
  • We maken een afspraak voor dag en tijdstip. Bij een fotoshoot buiten maak ik vaak een extra afspraak voor het geval de weersomstandigheden niet goed zijn.
  • Tijdens de fotoshoot word je op je gemak gesteld. Ik realiseer me dat niet iedereen dagelijks voor de camera staat! Meestal kun je ter plekke al vast het resultaat zien en bekijken welke foto’s jouw voorkeur hebben.
  • Na de fotoshoot verwerk ik de foto’s en lever die aan zoals we hebben afgesproken. Dat kan digitaal zijn, op maat gemaakt voor internet gebruik of drukwerk, en / of afgedrukt op professionele wijze.