Fotoshoot Strandhotel Seeduyn

 

Je bent met de hele familie bij elkaar op Vlieland en verblijft in het strandhotel Seeduyn. Een unieke gebeurtenis die niet zo vaak voorkomt! Hoe leuk is het om daar een mooie serie foto’s van te hebben. Foto’s waar je vaak even naar zult kijken om terug te denken aan dat moment.

 

Fotoshoot

Graag verzorg ik een mooie fotoshoot voor jullie. Een shoot waarbij jij en alle anderen zich op hun gemak voelen. Lekker spontaan en ongedwongen. Als je op tijd een reservering doet, dan kunnen we samen van te voren doornemen wat je wensen zijn voor de shoot. Duinen, strand, bos: alles is mogelijk. Ik kan een leuke wandeling verzorgen, waarbij we langs verschillende locaties komen.

 

Reserveer direct

Reserveer nu nog een plek. Hoe eerder, hoe groter de kans dat ik ook kan op die dag. Met name de weekenden zijn gewild.

  Aanvraag

  Fotoshoot

  op Vlieland

  Weet je al

  meer

  ?

  Als je al meer weet over bijvoorbeeld het verblijf, aantal mensen en eventuele wensen, dan kun je die hieronder invullen. Om je zo goed mogelijk te helpen is er onderaan ruimte waarin je je vraag verder kunt beschrijven.

  Gewenste periode fotoshoot:

  tussen en

  Verblijf locatie:

  Hotel / appartement in het dorpJachthavenCamping StortemelkDuinkersoordHotel SeeduynAnkerplaatsCamping De Lange PaalPosthuysAnders

  Aantal personen:

  Heb je al een idee waar de fotoshoot moet plaatsvinden?

  Is er een bijzondere reden voor de fotoshoot of heb je nog andere vragen?